Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Ahmet Zeki Büyükkuşoğlu İlkokulu

Telefon : 02523944510
Belgegeçer : 0 252 394 45 10
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://bodrumazbilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Gümüşlük Mevki Dereköy Mah. Dereköy Cad. No 194 Bodrum/ MUĞLA
VİZYON : Milli Eğitim Temel Kanun´unda belirtilen Milli Eğitim Genel Amaçları Çerçevesinde; öğrencilerimizi milli, manevi ve evrensel değerleri benimseyen, insan haklarına ve evrensel hukuk kurallarına saygılı; bilgiye ulaşmanın yollarını öğrenmiş, bilim ve teknolojinin imkanlarından yararlanabilen, topluma faydalı bir görev alma bilincine ulaşmış bireyler olarak bir üst öğretime hazırlayan ortam ve imkanları sağlayarak ilköğretim okulları arasında tercih edilen, bir kurum olmak.
MİSYON : Çağdaş eğitim ve öğretim bilimi kapsamında; Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ulusal kültürünü özümseyen ve yeniliklere açık, bilgiye ulaşma yöntemlerini öğrenen, doğaya ve tüm canlılara saygılı, kendi kendine yeten; yaratıcı, araştırmacı, problem çözme becerisine sahip, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda alt yapıları oluşmuş, bir üst öğrenime hazır bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :14
Öğrenci :188
Derslik :8
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2100
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler : Ders Başlama ve Bitiş Saati: 09:00 - 14:40
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Saat başı Bodrum-Dereköy ve Dereköy-Bodrum arası dolmuş ulaşımı vardır.
Yerleşim Yeri : Önceden Bodrum´un küçük ve şirin bir köyü olan Dereköy, Muğla´nın Büyükşehir Belediyesi olmasıyla birlikte Bodrum´un bir mahallesi olmuştur.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Ahmet Zeki Büyükkuşoğlu İlkokulu Muğla İl merkezine 164 km, Bodrum İlçe merkezine ise 17 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Yazdır :